Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αρης και ΠΑΟΚ: Ωρα ντέρμπι

 Αρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο κατάμεστο «Κλ.Βικελίδης» (20:30 Νovasports 1) με στόχο τη νίκη που σημαίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Τη πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν οι κίτρινοι με τον Τσιώλη να αποφασίζει τελευταία στιγμή για τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Με απουσίες ο «Δικέφαλος» που θέλει να ρεφάρει τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.

ΑΡΗΣ: «Αυτοσκοπός το τρίποντο»

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχουν τα περιθώρια για άλλες απώλειες και είναι αποφασισμένοι το απόγευμα της Κυριακής (23/10) να κάνουν σεφτέ στις επιτυχίες.

Ο Αρης θέλει τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλό του και τα κίνητρα που έχει είναι πολλά. Για παράδειγμα, με τους τρεις βαθμούς θα ανακάμψει βαθμολογικά και θα διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει. Επιπλέον, θα κερδίσει ηρεμία (πολύ βασικό), και τη χρειάζεται γιατί το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δημιούργησε προβληματισμό και προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών του.

 ΠΑΟΚ: Με «Σάλπι» για το «διπλό»

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει συγκεκριμένες επιλογές να κάνει στο Κυριακάτικο (23/10) παιχνίδι με τον Αρη, το οποίο είναι ειδικών συνθηκών και ανάλογο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπορεί οι αντίπαλοι να είναι διαφορετικοί (σε όλα τα επίπεδα) αλλά τα δεδομένα πριν από τα δύο παιχνίδια είναι περίπου ίδια. Μόνο που αυτήν τη φορά τα προβλήματα είναι περισσότερα, με τους τραυματισμούς των Γκαρσία, Φωτάκη, Λίνο και Αθανασιάδη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...