Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τα Σκόπια μας κατηγορούν για κλοπές πινακίδων!

​Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 25 πινακίδες οχημάτων από την ΠΓΔΜ έχουν κλαπεί από την αρχή τις τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χανιώτη της Χαλκιδικής και στους Νέους Πόρους Πιερίας !!! Αυτό υποστηρίζει η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα!

Αν και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ δήλωσαν τις κλοπές αυτές στην Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο η κ.Γιανκούλοφσκα εκφράζει παράπονα για αδιαφορία των ελληνικών αρχών!!

«Μέχρι σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τους Έλληνες συναδέλφους. Δεν διαθέτουμε πληροφορίες σχετικά με το αν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν διαλευκανθεί» πρόσθεσε η κ. Γιανκούλοφσκα.

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε εκ νέου στο πρόβλημα της αυξημένης ροής παράνομων μεταναστών, οι οποίοι φθάνουν στην ΠΓΔΜ από την Ελλάδα και χαρακτήρισε τη συνεργασία της χώρας της με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό είναι «ανεπαρκής», καθώς, όπως ισχυρίστηκε, υπάρχει μειωμένο  ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς για αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...