Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο τροχαίο στον Πετεινό Ξάνθης!



Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, κατέληξε το πρωί του Σαββάτου μέσης ηλικίας άνδρας από το Κατράμιο, αφού η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.


Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 επί της επαρχιακής οδού Ξάνθης-Μαγικού, στο ύψος της διασταύρωσης κοντά στη νότια έξοδο του Πετεινού. Μια κόκκινου χρώματος μοτοσικλέτα, κινούμενη με κατεύθυνση από την Ξάνθη προς τη Διομήδεια, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τα δεξιά και ο οδηγός του δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του δικυκλιστή.



Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε ξαπλωμένος στο οδόστρωμα και μάλιστα στο αντίθετο ρεύμα, καθώς έχασε την ισορροπία του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως έχει σπάσει το πόδι του.

 

Στο σημείο κλήθηκε και κατέφτασε μέσα σε λίγα λεπτά όχημα της Τροχαίας Ξάνθης, το οποίο κατέγραψε το συμβάν, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό σημειώθηκε.

Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...