Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στη φάκα πιάστηκαν δύο «τσαντάκηδες»


Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του τμήματος ασφάλειας Καλαμαριάς, υποθέσεις αρπαγών τσαντών από... ανυποψίαστες γυναίκες στις περιοχές της Καλαμαριάς, των Αμπελοκήπων και του κέντρου της πόλης της Θεσσαλονίκης.



Συνελήφθησαν για την υπόθεση χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Καλαμαριάς, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο άτομα, ηλικίας 52 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστεία.

Ειδικότερα, οι δράστες, κινούμενοι με δίκυκλο στις προαναφερθείσες περιοχές, σε διάστημα λίγων ωρών προ της συλλήψεώς τους, πλησίασαν έξι ανυποψίαστες γυναίκες, από τις οποίες αφαίρεσαν τις τσάντες τους, που περιείχαν χρηματικά ποσά, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητριών. Τρεις γυναικείες τσάντες μάλιστα, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατά τη σύλληψή τους.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο το οποίο οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των έκνομων ενεργειών τους, είχε αφαιρεθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα από την οδό Αγγελάκη.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...