Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Φλώρινα: Επέβαλε πρόστιμα και τα έβαζε στην τσέπη του!


Η δράση του πονηρού οδηγού εταιρείας αστικών λεωφορείων  αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους επιβάτες που υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο, υπέβαλε ένσταση στην εταιρεία

Έναν επιπλέον μισθό έβγαζε στο χρονικό διάστημα που εργαζόταν στην εταιρεία αστικών λεωφορείων της Φλώρινας ένας 48χρονος οδηγός, από τα πρόστιμα που εισέπραττε από επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο και αντί να τα αποδώσει τα έβαζε στην… τσέπη του!


Η δράση του πονηρού οδηγού αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους επιβάτες που υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο υπέβαλε ένσταση στην εταιρεία. Οι υπεύθυνοί της έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς ο συγκεκριμένος οδηγός ουδέποτε είχε αποδώσει χρήματα από πρόστιμα όσο εργαζόταν εκτελώντας και χρέη εισπράκτορα!

Η έρευνα αποκάλυψε ότι με τον τρόπο της επιβολής προστίμων είχε υπεξαιρέσει συνολικά περίπου 1.500 ευρώ! Έτσι, ενημερώθηκαν οι  αστυνομικοί της Ασφαλείας και ο 48χρονος συνελήφθη για υπεξαίρεση και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν είχε υπεξαιρέσει και άλλα ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...