Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ξάνθη: Σκότωσε με τσεκούρι έξι σκυλιά!

Τον όλεθρο σκόρπισε, σε ένα κοπάδι αδέσποτων σκυλιών που επιτέθηκαν στο κοπάδι του, ένας κτηνοτρόφος στο χωριό Μύκη της Ξάνθης. Άρπαξε ένα τσεκούρι και όρμησε εναντίον των πεινασμένων σκυλιών χτυπώντας τα όπου έβρισκε με πρωτοφανή βιαιότητα!

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, ο εξαγριωμένος κτηνοτρόφος θανάτωσε έξι από τα σκυλιά, ενώ τραυμάτισε και αρκετά άλλα, τα οποία τράπηκαν αιμόφυρτα σε φυγή και περιφέρονται στην περιοχή με βαριά ή ελαφρότερα τραύματα. Οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικά τα μικρά παιδιά σοκαρίστηκαν στη θέα των πληγωμένων ζώων, ωστόσο επειδή είναι άγρια δεν μπόρεσαν να τα πλησιάσουν για να περιποιηθούν τις πληγές τους.

Ούτε η εισαγγελέας, ούτε η τοπική Αστυνομία είχαν ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό, αλλά οι φωτογραφίες των πληγωμένων  σκυλιών που δημοσιεύτηκαν στο  Διαδίκτυο ίσως προκαλέσουν αυτεπάγγελτη παρέμβαση.

Πάντως, ο δράστης κυκλοφορεί ανενόχλητος και επικαλείται τις απώλειες ζώων από το κοπάδι του για να δικαιολογήσει τον βίαιο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει τα αδέσποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...