Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμορία ανηλίκων «ρήμαξε» 20 βενζινάδικα

Ακόμη δύο βενζινάδικα κατηγορούνται ότι διέρρηξαν τα μέλη συμμορίας Ρομά, που δρούσαν στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τον Μάιο η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα για σειρά διαρρήξεων, τρεις ανηλίκους, 14 έως 16 ετών και έναν 43χρονο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, oι τέσσερις συλληφθέντες εμβόλιζαν με αυτοκίνητα τις τζαμαρίες των βενζινάδικων, από το εσωτερικό των οποίων άρπαζαν χρηματικά ποσά, τσιγάρα, ποτά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η λεία τους ανέρχεται σε 17.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τις 21 Απριλίου, διέρρηξαν συνολικά 18 πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις κατηγορούμενοι φέρονται να διέρρηξαν επιπλέον δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, οπότε και σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

- τον Μάιο του 2013 στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών αφού έθραυσαν υαλοπίνακα πόρτας εισόδου πρατηρίου υγρών καυσίμων αφαίρεσαν 400 ευρώ και διάφορα έγγραφα

- τον Απρίλιο του 2013 στην Ευκαρπία αφού προσέκρουσαν και έθραυσαν υαλοπίνακα πρατηρίου υγρών καυσίμων, πραγματοποιώντας οπισθοπορεία με αυτοκίνητο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ περίπου, κουπόνια εταιρείας αξίας 260 ευρώ και άλλα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών ηλικίας 43 ετών, κρατείται βάσει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης.

Πηγή: Τhestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...