Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καβάλα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού 67χρονου άνδρα που έπεσε σε πηγάδι

Ο άτυχος άνδρας γλίτωσε με μερικά τραύματα - Έπεσε σε πηγάδι 12 μέτρων στην προσπάθειά του να αντλήσει νερό για να ποτίσει τον κήπο του


Με μερικά… καρούμπαλα και μικροαμυχές γλίτωσε ένας 67χρονος άνδρας που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή στην Καβάλα, όταν επιχείρησε να αντλήσει νερό από ένα στενό πηγάδι βάθους 12 μέτρων για να ποτίσει τον κήπο του αλλά ζαλίστηκε και έπεσε μέσα!

Το πηγάδι βρίσκεται σε μια εγκαταλειμμένη κατοικία ακριβώς δίπλα στο σπίτι του ηλικιωμένου άτυχος άνδρα που συχνά αντλούσε νερό από αυτό. Ήταν αρκετή μια μικρή ζάλη, όμως, για να πέσει στον πυθμένα όπου υπήρχε νερό βάθους έξι μέτρων! Παρ’ όλα αυτά, στάθηκε απίστευτα τυχερός γιατί δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά και κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Οι γείτονές του, που άκουσαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια και τον βρήκαν να κολυμπάει στο πηγάδι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 67χρονου.

Αν και το πηγάδι ήταν αρκετά στενό, οι πυροσβέστες κατέβασαν ένα φορείο στο οποίο έδεσαν τον τραυματία και τον ανέσυραν στην επιφάνεια κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα όσων παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα! Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...