Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη: Αναστολή μαθητικών δρομολογίων

Την αναστολή μαθητικών  δρομολογίων αποφάσισαν τα μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Eurotaxi Ξάνθης. Και με ανακοίνωσή τους εξηγούν τους λόγους:

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
"Με χθεσινό δελτίο τύπου σας ενημερώσαμε για τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ. Φώτη Καραλίδη, με θέμα την μεταφορά μαθητών, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Eurotaxi Ξάνθης, κ. Στέλιος Γουναρίδης, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ", κ. Βασίλης Γεωργιάδης, και στην οποία δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με την παράταση των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών με τα ως τότε δεδομένα.

Κατόπιν της συνάντηση αυτής και της δημοσίευσης του χθεσινού δελτίου τύπου από πλευράς μας ακολούθησε η δημοσίευση της υπ' αριθμόν 19 εγκυκλίου (ΑΔΑ: ΒΛ9ΚΝ-Κ8Ψ) του Υπουργείου Εσωτερικών “Διαδικασία και προϋποθέσεις παράτασης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2013-2014 μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνισμών”, η οποία μέσα από τις διατάξεις της ανέτρεψε τα δεδομένα της σύσκεψης, που είχε προηγηθεί.

Οι διατάξεις της εγκυκλίου προβλέπουν τον μαθηματικό τύπο υπολογισμού των αποζημιώσεων των δρομολογίων βάση της νέας κοινής υπουργικής απόφασης 24001/11-06-2013 με συνέπεια να μειώνουν τις τιμές αποζημίωσης των δρομολογίων και να καθιστούν τη μεταφορά ασύμφορη. Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε δυστυχώς στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της αναστολής των μαθητικών δρομολογίων, εκτός αν προκύψει κάτι νεότερο από πλευράς του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ζητούμε και πάλι συγνώμη  από μαθητές και γονείς και  τους ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού

Στέλιος Γουναρίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...