Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας: «Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει εμπορικός κόμβος μέσω της ΔΕΘ»

Εμπορικός και πολιτισμικός κόμβος μπορεί να γίνει η Θεσσαλονίκη, μέσω της Διεθνούς Έκθεσης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε την 78η ΔΕΘ, συνοδευόμενος από βουλευτές και τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα.


Είπε ακόμα ότι η ΔΕΘ πρέπει να γίνει περισσότερο διεθνής και να δώσει ευκαιρίες για προώθηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων, όπως τα αγροτικά.
Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo και ο πρόεδρός της, Τάσος Τζήκας, επισήμανε ότι φέτος αναμένεται να διπλασιαστεί η επισκεψιμότητα της διοργάνωσης και ίσως, οριακά, υπάρξει κερδοφορία της εταιρείας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία του σωματείου των 70 εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους.

Στις 12.30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στις 18.30 ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς, ενώ η επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σε δημοσιογράφους στις 13.00.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...