Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη: Επιλύθηκε το θέμα της μεταφοράς των μαθητών

Στην έναρξη των μαθητικών δρομολογίων προχωρούν από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα ταξί της Ξάνθης, με τους οδηγούς να έχουν λάβει τις απαραίτητες διευκρινίσεις γύρω από τις συμβάσεις μεταφοράς. 


Λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί η αναστολή των δρομολογίων καθώς δεν είχε ξεκαθαριστεί το καθεστώς που θα ίσχυε με τις συμβάσεις για τη μεταφορά των μαθητών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης τόσο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Eurotaxi Ξάνθης κ. Στέλιος Γουναρίδης όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», κ. Βασίλης Γεωργιάδης συναντήθηκαν στην έδρα της Π.Ε. Ξάνθης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Καραλίδη από τον οποίον έλαβαν διευκρινίσεις.

«Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη, θα ισχύσει παράταση των περυσινών συμβάσεων μεταφοράς μαθητών με τις ίδιες τιμές και με τον ίδιο αριθμό μαθητικών δρομολογίων με ταξί», αναφέρουν οι οδηγοί ταξί εξηγώντας πως «μετά από αυτές τις απαραίτητες για εμάς διευκρινίσεις λύνεται από μέρους μας το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τον τρόπο παράτασης των συμβάσεων της μεταφοράς των μαθητών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε μαθητές, γονείς και δασκάλους, πως από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η μεταφορά των μαθητών με ταξί, προς και από τις σχολικές μονάδες θα διεξάγεται κανονικά».



Πηγή: thrakitoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...