Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλο Ίντερνετ καφέ με «φρουτάκια» στην Κατερίνη

Οι άνδρες της Ασφαλείας έπιασαν με το δάχτυλο στα πλήκτρα ενός υπολογιστή την 26χρονη Ρουμάνα υπάλληλο του καταστήματος, πριν προλάβει να μετατρέψει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε απλές εικόνες του Διαδικτύου

Ένα ακόμη κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Κατερίνη είχε μετατραπεί σε «ναό» του παράνομου τζόγου, προσφέροντας στους θαμώνες του τη δυνατότητα να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Οι άνδρες της Ασφαλείας έπιασαν με το δάχτυλο στα πλήκτρα ενός υπολογιστή την 26χρονη Ρουμάνα υπάλληλο του καταστήματος, πριν προλάβει να μετατρέψει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε απλές εικόνες του Διαδικτύου και την συνέλαβαν. Μαζί της, έπιασαν και δύο θαμώνες που έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι.

Οι 17 υπολογιστές που είχαν εγκατασταθεί στο μαγαζί και η κεντρική μονάδα με τα παρελκόμενά της κατασχέθηκαν και η νεαρή Ρουμάνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, ενώ ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...