Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Χασίς κρυμμένο στα σκουπίδια

Σε κάδο απορριμάτων έκρυβαν τα ναρκωτικά που φέρονται ότι πωλούσαν ένας 37χρονος και ο 25χρονος συνεργός του, οι οποίοι πιάστηκαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την ώρα που άφηναν σε κάδο απορριμμάτων τέσσερις συσκευασίες κάνναβης βάρους περίπου τεσσάρων κιλών.

Τα ναρκωτικά εκτιμάται ότι αφέθηκαν στον κάδο απορριμμάτων, ώστε στη συνέχεια ο αγοραστής να περάσει και να τα παραλάβει χωρίς να κινήσει υποψίες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των δραστών βρέθηκαν άλλες επτά συσκευασίες χασίς, περίπου τριών κιλών και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Δενδρύλλια κάνναβης στα Σεβαστιανά 
 
Χασισοφυτεία με 470 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά έως 4 μέτρα, φέρεται ότι καλλιεργούσε 49χρονος σε μάντρα ιδιοκτησίας του, στα Σεβαστιανά Πέλλας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο χώρο που διατηρούσε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκαν και κομμένα δενδρύλλια κάνναβης για αποξήρανση, όπως και αυτοσχέδιες συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους περίπου 15,5 κιλών. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 49χρονου οι αστυνομικοί ανακάλυψα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...