Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μαθήματα μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη

Στον καινούριο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής της Wine Plus με τίτλο «Φθινοπωρινές Ιταλικές γεύσεις» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε παραδοσιακά κι εμπνευσμένα πιάτα της όμορφης γειτoνικής χώρας, φτιαγμένα με προϊόντα δύο κορυφαίων γαστρονομικών ιταλικών περιοχών, του Piemonte και της Emiglia-Romana.
Τη Δευτέρα 4 και 11 Οκτωβρίου 2010, στο πλαίσιο αυτών των μαθημάτων, θα παρακολουθήσουμε το chef του ξενοδοχείου Excelsior Γιώργο Παπαδόπουλο να δημιουργεί μενού εμπνευσμένα από το Piemonteκαι την Emiglia-Romana. Σε κάθε μας συνάντηση θα παρασκευάζει ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Στη συνέχεια θα μπορούμε να το απολαύσουμε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα μας παρουσιάζει η χημικός - οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Εξοπλισμένοι, λοιπόν, με το έντυπο των συνταγών, τις προτάσεις για τα κρασιά που συνοδεύουν τα πιάτα και κυρίως με τη γνώση που αποκτήσαμε, δε μας μένει παρά… να φτιάξουμε τη λίστα των προσκεκλημένων για το επόμενο ιταλικό δείπνο μας.
Δευτέρα 4 και 11 Οκτωβρίου 2010
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 888311.
Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...