Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ: Φίλαθλοι προσοχή με τον Ολυμπιακό

Aris Athletic Club emblemImage via WikipediaΗ ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του ΑΡΗ παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και έλαβε συγχαρητήρια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ωστόσο ο κίνδυνος τιμωρίας παραμένει. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό και περιμετρικά του Σταδίου γιατί και πάλι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κινδυνεύει με τιμωρία.

Είναι δεδομένο επίσης ότι στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας πρέπει άπαντες να σεβαστούν την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρηση της από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας και παράλληλα θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγαπημένο του σύλλογο ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...