Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Θύμα τροχαίου η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Δεν μπορεί να πιστέψει πως βγήκε σχεδόν ανέπαφη μέσα από το αυτοκίνητό της η Σόνια Θεοδωρίδου. Η γνωστή σοπράνο, ταξίδευε μαζί με την αδερφή της  Μαρία στο Κιλκίς, όταν ξαφνικά μια νταλίκα  από το αντίθετο ρεύμα βρέθηκε μπροστά της. 

«Ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο ατύχημα,  Η Σόνια  ανέβαινε από την Βέροια  στο Κιλκίς, στον περιφερειακό δρόμο, μια νταλίκα βγήκε μπροστά τους στο αντίθετο ρεύμα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα που ήταν η Σόνια και αναγκάστηκε η Σόνια να κάνει έναν ελιγμό, μπήκε το αυτοκίνητο μέσα στα χωράφια, έκανε έξι φορές τούμπες.» δήλωσε στο Star o σύζυγός της Θεόδωρος Ορφανίδης.

Παρά την σφοδρότατη σύγκρουση, η διάσημη μουσικός βγήκε σχεδόν ανέπαφη από το αυτοκίνητό της, όχι όμως και η αδερφή της Μαρία, που ήταν μαζί της.

«Η Σόνια είχε Άγιο και η αδερφή της φυσικά. Η Σόνια όμως βγήκε σχεδόν ανέπαφη, αν βγεις μετά από μια τόσο μεγάλη περιπέτεια, έξι  ντελαπαρίσματα, τώρα αν βγεις με  εκδορές κλπ,  καταλαβαίνετε ότι έχεις  Άγιο μαζί σου. Δυστυχώς η κουνιάδα μας η Μαρία η Θεοδωρίδου, η αδερφή της Σόνιας , είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει κάταγμα στον αυχένα , προσευχόμαστε όλοι, είναι πάρα πολύ κρίσιμες οι ώρες» πρόσθεσε ο κύριος Ορφανίδης.

Παρά το ελαφρύ κάταγμα, και το τεράστιο σοκ, από την σφοδρή σύγκρουση, η διάσημη ελληνίδα σοπράνο, έδωσε προγραμματισμένη συναυλία την επόμενη μέρα, ενώ η αδερφή της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...