Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τις τιμές των διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης

Τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της, για την περίοδο 2011-12 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης η οποία συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προχώρησε σε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με πέρυσι.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΑΡΗ για τη συγκλονιστική συμπαράσταση που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και να ανακοινώσει τις τιμές των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012. Κατανοώντας τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ δίνει την δυνατότητα φθηνότερων εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ειδικότερα, για τους φίλους της ομάδας που θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους έως τις 30 Ιουνίου οι εκπτώσεις σε σχέση με πέρσι ξεπερνούν το 10% ενώ αγγίζουν το 25% για μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ. Ειδικές τιμές έχουν προβλεφθεί για ανέργους φίλους της ομάδας, καθώς επίσης θα υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση για τα νέα εισιτήρια διαρκείας τα οποία τίθενται σε κυκλοφορία από την προσεχή Τρίτη 31 Μαίου  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...