Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί για το χαμό του διεθνή πασαδόρου Γιώργου Κατσαμούρη

Την απώλεια ενός ακόμη δικού του ανθρώπου θρηνεί το ελληνικό βόλεϊ. Πρόκειται για τον διεθνή πασαδόρο Γιώργο Κατσαμούρη, που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 45 ετών. 

Ο Γιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο βόλεϊ της Θεσσαλονίκης, καθώς υπηρέτησε το άθλημα για 30 χρόνια, αποτελούσε υπόδειγμα αθλητή και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όλο το βόλεϊ της Θεσσαλονίκης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 16.30, από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

Ο Γιώργος Κατσαμούρης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1968 στη Θεσσαλονίκη και, αφού ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Γαλαξία, έδωσε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του στην ΧΑΝΘ (1982-1988). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 1988 ως το 1995, για να ακολουθήσουν ο Εσπερος Βυζαντίου, ο Αετός, ο ΠΟ Μουδανιών, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΜΕΝΤ και ο ΑΣ Πέρα
. Φέτος συνέχισε να αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με το Ναύαρχο Βότση, με τον οποίο έφτασε μέχρι τα Play Off. Παράλληλα, από τα τέλη της δεκαετίας του '80, αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Εφήβων, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών από τον Γέρζι Βελτς και τον Τάσο Κουμπλή.

Η ΕΠΕΣΘ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗ ΚΑΙ, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του, ανακοινώνει την αναβολή του πρώτου τελικού του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών (Νέστωρ - Μακεδονικός) και των ημιτελικών της Τοπικής ΚατηγορΙας Ανδρών (Περσέας - ΑΟ Καβακλιωτών & ΑΟ Πολυγύρου - Αναγ. Ολυμπιάδος), που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Πέμπτη 7 ΜαρτΙου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...