Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Κινηματογραφική διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Ξάνθη

Με κάθε λεπτομέρεια είχαν σχεδιάσει οι τουλάχιστον δυο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες την κινηματογραφική διάρρηξη που έκαναν μέσα σε δευτερόλεπτα σε ένα κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ξάνθης.

Το σχέδιό τους πέτυχε απόλυτα και έφυγαν με πλούσια λεία χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Οι δράστες έδεσαν με ιμάντα το προστατευτικό ρολό του καταστήματος και το τράβηξαν με το αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει ακριβώς έξω ξηλώνοντας το.

Αμέσως μετά, γκρέμισαν την τζαμαρία της πόρτας, μπήκαν στο εσωτερικό και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν όλα τα ακριβά χρυσαφικά. Το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι εργαζόμενοι από ένα γειτονικό αρτοποιείο που άκουσαν τον κρότο από τα ρολά, βγήκαν έξω αλλά το μόνο που πρόλαβαν ήταν να συγκρατήσουν τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου.

Όμως, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστές. Το κοσμηματοπωλείο δεν διέθετε κάμερες και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν οπτικό υλικό από κάμερες άλλων καταστημάτων που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες, οι έρευνες για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ιερόσυλοι χτύπησαν την εκκλησία του Άγιου Αθανάσιου στο Διδυμότειχο με στόχο το παγκάρι. Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική πόρτα της εκκλησίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το παγκάρι, το οποίο διέρρηξαν και άρπαξαν σύμφωνα με εκτιμήσεις περισσότερα από 200 ευρώ.

Αμέσως μετά διέφυγαν χωρίς να αρπάξουν άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...