Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κατά Τέρενς Κουίκ για τον.. Φούχτελ

Απαράδεκτη, προσβλητική και αήθη χαρακτηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίαςτη δήλωση του εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας και εντεταλμένου για την ελληνογερμανικήαυτοδιοικητική συνεργασία Χανς Γιόακιμ Φούχτελ στην περιοχή.

Ο κ. Κουίκ είχε κάνει λόγο για «επίσκεψη επιχειρηματιών – κορακιών, γερμανικώνκαι ελληνογερμανικών συμφερόντων» και χαρακτήριζε ύποπτη την συμπεριφορά του κ.Δακή ο οποίος «ζήτησε την συνδρομή της γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέουατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαΐδα 5».

«Η δήλωση του εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, εκτός από απαράδεκτη, προσβλητική για τους Δυτικομακεδόνες και αήθης, προκαλεί έκπληξη και απορία για την παντελή άγνοια των θεμάτων της Δυτικής Μακεδονίας. Τα αναφερόμενα στη δήλωση επί της ουσίας είναι ανάξια σχολιασμού. Όσον αφορά τις απειλές του κ. Κουίκ τον πληροφορούμε ότι αυτές δεν μας αγγίζουν» αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...