Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Στις Σέρρες ο Γιάννης Ιωαννίδης

Από την Πρώτη Σερρών σήμανε η έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας


Τον προεκλογικό του αγώνα, με αφετηρία τις Σέρρες, αποφάσισε να ξεκινήσει ο υποψήφιος από τη Ν.Δ. για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.


Ο κ. Ιωαννίδης επισκέφθηκε νωρίς το πρωί, το σπίτι και την ιδιαίτερη πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την Πρώτη, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες και κυβερνητικούς βουλευτές του νομού.

«Η Ν.Δ. στήριξε την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επειδή η παράταξη αυτή έγινε από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, για αυτό θεώρησα ότι το βασικότερο πράγμα για μένα, κομματικά, είναι να ξεκινήσω από εκεί που είναι ο τόπος του Κωνσταντίνου Καραμανλή που βοήθησε τον τόπο, τα μέγιστα, όσο δε βοήθησε ποτέ κανένας άλλος βάζοντας σαν πρώτο σκοπό το καλό της πατρίδας», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης.

Στη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ. Σερρών ο κ. Ιωαννίδης επεσήμανε την άμεση συνεργασία που θα έχουν σε θέματα του τόπου και της Περιφέρειας, ενώ κατά την παρουσία του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. στις Σέρρες παραβρέθηκε σε ευρεία σύσκεψη με μέλη του κόμματος.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ιωαννίδης δεν απέφυγε να μιλήσει και για την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο καθένας έχει τα κυβικά του. Εμένα η σημαία είναι η Ν.Δ. Η θέση είναι ξεκάθαρη. Ο καθένας έχει μια σημαία, μέχρι χθες την είχε τη σημαία και ο κ.Τζιτζικώστας, αν πράγματι θέλει να είναι υπό αυτή τη σημαία, από αύριο θα έχουμε τη συστράτευση. Θα είναι μεγάλη χαρά για όλη την παράταξη».

Παράλληλα με τον κ. Ιωαννίδη, την ίδια ώρα στις Σέρρες βρέθηκε και ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον δήμο Σερρών για την αναβάθμιση του αυτοκινητοδρομίου μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Ο κ. Τζιτζικώστας στις δηλώσεις του τόνισε: "Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είναι τελείως διαφορετική η προεκλογική εκστρατεία και τελείως διαφορετική η διεκδίκηση της Περιφέρειας. Εμείς έχουμε μια περιφέρεια να διοικήσουμε, έχουμε ανοιχτά προβλήματα και ζητήματα και η επίσκεψή μου σήμερα δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα. «Η «Αλληλεγγύη» θα προχωρήσει κανονικά ως ένας αυτόνομος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός και ως μία αυτοδιοικητική καθαρά πρόταση, μακριά από κόμματα και τέτοιου είδους αγκυλώσεις και αυτό είναι ξεκάθαρο".

Ο κ. Ιωαννίδης αποχώρησε από τις Σέρρες, το μεσημέρι, με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου και αναμένεται νωρίς το απόγευμα, η άφιξη του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να μεταβούν στο Άγιο όρος μετά από επιθυμία που εξέφρασε ο κ. Σαμαράς.

«Να μας φωτίσει ο Θεός να κάνουμε το σωστό και για αυτή τη φώτιση πάμε στο Άγιο Όρος», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...