Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο ατύχημα στο Κέντρο της Ξάνθης. Η BMW χτύπησε 3 αμάξια και αναποδογύρισε!

Πολύς ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Ξάνθη και, πιο συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών...
40 Εκκλησιών και Αν. Δημητρίου, στο κέντρο της πόλης.


Η αιτία ήταν ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε όταν μια BΜW με πινακίδες καβάλας, συγκρούστηκε διαδοχικά με 3 οχήματα που ήταν παρκαρισμένα και στη συνέχει αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου !

Ο οδηγός του μαύρου οχήματος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ερχόμενο από την Πλατεία Ελευθερίας έστριψε με μεγάλη ταχύτητα στα φανάρια, προς την οδό Ανδρέου Δημητρίου. Κατά την προσπάθειά του να στρίψει ο οδηγός συγκρούστηκε με όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά της οδού και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ντελαπάρει και να σταματήσει ανάποδα λίγα μέτρα πιο κάτω !

Καραμπόλα για τα σταθμευμένα οχήματα  – Χωρίς γρατζουνιές ο οδηγός  40 55    Από τη σύγκρουση με τα σταθμευμένα ΙΧ προκλήθηκε καραμπόλα 3 από αυτά ενώ ο οδηγός ο συνεπιβάτης του βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστούν σχεδόν καθόλου. Άμεσα έφτασε στο σημείο η τροχαία και η Πυροσβεστική ενώ η σκηνή προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου που συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά το απίστευτο ατύχημα, μέσα στο κέντρο της πόλης.

Απορημένοι βγήκαν στο δρόμο και οι ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων που επεσήμαναν ότι ήταν ευτυχές το γεγονός ότι το όχημα δεν μπήκε σε κάποιο κατάστημα ή στο πεζοδρόμιο. Άλλωστε, στο γωνιακό ΚΡΕΤΥΑ, δύο φορές μέχρι σήμερα έχουν «σταθμεύσει» οχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...