Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το Πάσχα

Ξεκίνησε αργά το μεσημέρι η έξοδος των Θεσσαλονικέων για τον εορτασμό του Πάσχα.
Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Από χθες το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ. σήμερα, πέρασαν από τα διόδια συνολικά 61.000 αυτοκίνητα.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη. «Η πληρότητα αγγίζει το 100%, ενώ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνονται έκτακτα δρομολόγια, όπως για Βόλο, Έβρο κ.ά.», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστο Λιούπα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται, μέχρι στιγμής, η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.Στο μεταξύ, ιδιαίτερα αυξημένη είναι τις τελευταίες μέρες η κίνηση στο
τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στη Φλώρινα, καθώς χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία, ταξιδεύουν στη χώρα τους για να περάσουν εκεί το Πάσχα. «Η κίνηση στο μεθοριακό σταθμό είναι αυξημένη κατά 30% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο», σύμφωνα με τον προϊστάμενο του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, Κώστας Πουτογλίδης, επισημαίνοντας ότι από τη Μ. Δευτέρα έως και σήμερα (Μ. Πέμπτη) το μεσημέρι, πέρασαν από το τελωνείο συνολικά 50.000 άτομα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Πουτογλίδη, η κίνηση στο μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής αναμένεται να κορυφωθεί αύριο αργά το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...