Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Διασυνοριακό φόρουμ πολιτών στο Σμόλιαν

The orchestra in the center is not always pres...Image via WikipediaΠροκάλεσε το σημαντικό ενδιαφέρον των εκπροσώπων των πολιτών της διασυνοριακής περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Σμόλιαν μία ακόμα εκδήλωση του Φόρουμ Πολιτών, στο Σμόλιαν Βουλγαρίας.

Το Φόρουμ Πολιτών είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι μια σύνδεση μεταξύ του ΕυρωΚοινοβουλίου και της Κοινωνίας των Πολιτών. Τα Φόρουμ είναι ανοικτά για κάθε πολίτη. Στα Φόρουμ οι Ευρωβουλευτές συζητούν απευθείας με τους ευρωπαίους πολίτες θέματα Ευρωπαϊκής, περιφερειακής ή/& εθνικής σημασίας. Το θέμα της 2/4/2011 ήταν: Τα διαπεριφερειακά προγράμματα και η συνεργασία ενάντια στην χρηματοοικονομική κρίση.

Οι συμμετέχοντες ευρωβουλευτές ήταν: ο κ. Σπύρος Δανέλλης (Σοσιαλιστές & Δημοκράτες, από την Ελλάδα), ο κ. Ιβάϊλο Κάλφιν (Σοσιαλιστές & Δημοκράτες, από την Βουλγαρία) και ο κ. Βλαντιμίρ Ουρούτσεβ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, από την Βουλγαρία). Επίσης στο πάνελ των συνομιλητών ήταν η κα Δώρα Γιάνκοβα (Δήμαρχος Σμόλιαν), ο κ. Άρης Γιαννακίδης (Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας & Θράκης), ο κ. Μιχαήλ Στυλιανίδης (Δήμαρχος Ξάνθης & πρόεδρος ΤΕΔΚ) & ο κ. Κυριάκος Χαρακίδης (Δήμαρχος Δράμας & πρόεδρος Επιμελητηρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...