Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η Αποτελεσματικότητα του Συστήματος PowerStar Τώρα και στα «Goody’s»

Σημαντικά αποτελέσματα εξοικονόμησης στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, για την εταιρεία Εστιατόρια Συκεών Α.Ε - Goody’s του Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης, θα προσδώσει η εγκατάσταση του καινοτόμου συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας PowerStar FIXED ισχύος 135kVA, το οποίο κατασκευάζει η εταιρεία EMS (Energy Management Systems) και εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά η Έργον – Ενέργεια.

Η ελάχιστη εγγυημένη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι 5,3%, με την προβλεπόμενη εξοικονόμηση να φτάνει σε ποσοστό 7,7 %. Η περίοδος αποπληρωμής του συστήματος είναι από 3,5 χρόνια η προβλεπόμενη εξοικονόμηση, ενώ έως 5,1 έτη η εγγυημένη εξοικονόμηση.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Έργον-Ενέργεια, κ. Εμμανουήλ Τσιρέκας: «Στο κομβικό αυτό χρονικό σημείο, που η προστασία του περιβάλλοντος είναι στην κορυφή της πολιτικής και κοινωνικής ατζέντας, η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, μας αφορά όλους και αποτελεί, πλέον, ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας μας. Το σύστημα PowerStar συμβάλλει αναμφισβήτητα προς αυτή την κατεύθυνση, επιτυγχάνοντας σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα CO2 με ελάχιστη εγγυημένη μείωση στους 24 τόνους και με προβλεπόμενη στους 34,8 τόνους, ενώ αμβλύνει τις επιπτώσεις για το περιβάλλον. Το σύστημα PowerStar, χαμηλώνοντας την τάση, οδηγεί σε πιο αποτελεσματική χρήση του εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος συντήρησης και επιπρόσθετα να επεκτείνεται η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...