Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πρόβλεψη, ανακύκλωση, ΧΑΔΑ, ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ απορριμμάτων στα Γιαννιτσά

River of Loudias near Giannitsa, Pella prefect...Image via WikipediaΟ Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας,  στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά μας εξέπληξε ευχάριστα με την επιτυχημένη ημερίδα Τα αστικά απορρίμματα και η διαχείριση τους.

Με την παρουσία και συμμετοχή του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Στάμκου, της Αντιδημάρχου κας Κατερίνας Ρουσσοπούλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΓ κ. Αλέξανδρου Βουδρισλή, των Δημοτικών Συμβούλων Γεώργιου Παπαγεωργίου & Γεώργιου Ανδρεάδη, του Προϊστάμενου καθαριότητας κ. Στέλιου Βελιγράδη και πολλών ενδιαφερομένων οι εισηγητές έδωσαν μια εικόνα των δυνατοτήτων και των καλύτερων πρακτικών για την διαχείριση των Αστικών Απορριμμάτων.

Η κα Κορίνα Παπαδοπούλου (Προϊσταμένη Περιβάλλοντος & Πρασίνου Πέλλας) παρουσίασε την εικόνα των σημερινών αστικών απορριμμάτων. Τα σκουπίδια του σήμερα δεν μοιάζουν σε τίποτε με των προηγούμενων 15-20 ετών. Αυξήθηκε δραματικά η ποσότητα άλλαξε άρδην η ποιότητα. Είναι τα παραπροϊόντα των καταναλωτικών μας επιλογών και πρώτη ύλη μιας όψιμης παγκόσμιας βιομηχανικής αρένας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...