Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Παρολίγον τραγωδία βόλτα με άμαξα

 Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία μία βόλτα με άμαξα, στην οποία επέβαιναν τρία άτομα εκ των οποίων ένα παιδάκι, όταν το άλογο τρόμαξε και έπεσε στη θάλασσα στην παραλία Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα το ζώο να πνιγεί.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση των Παιδικών Χωριών SOS και είχε στηθεί ένα αερόστατο.
Το άλογο, κατά πάσα πιθανότητα, τρόμαξε από τη φλόγα του αερόστατου που ήταν ακόμα στη γη και άρχισε να καλπάζει προς τη θάλασσα.
Τρομοκρατημένη, η νεαρή γυναίκα που επέβαινε στην άμαξα με το αγοράκι της, το πήρε στην αγκαλιά και πήδηξε στο πλακόστρωτο, ενώ ο νεαρός φίλος της, ο οδηγός της άμαξας και το άλογο έπεσαν στη θάλασσα.
Ο νεαρός επιβάτης κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, ενώ για τον 61χρονο οδηγό της άμαξας Γιώργο Παντελιδάκη χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής που τον ανέσυραν από τη θάλασσα.
Το άλογο προσπάθησε να κολυμπήσει, αλλά το βάρος της άμαξας με την οποία ήταν δεμένο, το κράτησε στον βυθό με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Ελαφρά τραυματισμένος ο 61χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", αν και ο ίδιος αρνιόταν να μεταβεί, καθώς δεν ήθελε να αφήσει το άλογό του.
Οπως δήλωσε η σύζυγος του 61χρονου, η οποία είναι επίσης οδηγός παϊτονιού στην παραλία Θεσσαλονίκης, με τον άνδρα της κάνουν αυτή τη δουλειά τα τελευταία 15 χρόνια και ποτέ δεν συνέβη το παραμικρό, ακόμα και όταν ρίχνονταν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, που προκαλούν λάμψη και θόρυβο.

2 σχόλια:

  1. NTROPI POU VASANIZOUN KAI EKMETALEUONTAI TA ZWAKIA GIA TO THEAMA KAI MONO ....GIA TIN PLIRWMI AYTWN TWN EPITIDIWN.PARTE TA PODIA SAS I ENA PODILATO KAI KANTE MIA VOLTA.AFISTE OLA TA ZWA NA ZISOUN ELEUTHERA STI FYSI KAI MN TA KANETE NA THELOUN NA AYTOKTONISOUN OPWS EGINE KAI S AYTI TI PERIPTWSI....AS MI GELIOMASTE AYTO EGINE.....NTROPI KAI AISXOS.KI AYTOI OI 2 ANTHRWPOI AS VROUN KAMIA ALLI DOULEIA APO TO NA KAVALANE ENA ALOGO KAI NA TO SERNOUN APO DW KI APO KEI.NTROPI TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aisos me olous aytous ayous geloious pou ekmetalleyontai ta aloga gia na kerdoskopoun..exo syndiallextei me ton sygekrimeno kyrio(61xrono)kai de mou fanike na endiaferetai idiaitera gia to alogo tou kai FYSIKA pouthena den ypirxe nero oute trofi gia to zwo, exontas to epi wres na steketai i na kouvalaei xazoxaroumeno kosmo ..ntropi gia to thanato tou zwou kai prepei na anathewrisoun oi antrwpoi aytoi sto pws prepei na vgazoun ta pros to zin tous..AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...