Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Εξακόσιες θέσεις πάρκινγκ για το χιονοδρομικό στο Σέλι Ημαθίας


Πάρκινγκ δυναμικότητας 600 θέσεων για στάθμευση αυτοκινήτων και 18 θέσεων για λεωφορεία απέκτησε το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, στο νομό Ημαθίας, με πρωτοβουλία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου είναι ένα από τα δύο που διαθέτει ο νομός. Το άλλο είναι το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στην περιοχή της Νάουσας.

Το έργο κόστισε 1 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, εγκαινιάζοντας το Σάββατο το νέο πάρκινγκ. Πρόσθεσε πως, πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική παρέμβαση της νομαρχίας στο χιονοδρομικό του Σελίου, μετά την τοποθέτηση των αναβατήρων στην πίστα «Αλέξανδρος» το 2008, έργο 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι η εξέταση της δυνατότητας εγκατάστασης τεχνητής χιόνωσης και στο Σέλι.

Ο νομάρχης απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των διοικήσεων και των δύο χιονοδρομικών κέντρων του νομού και τους προέτρεψε «να συνεχίσουν να επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους ώστε να πολλαπλασιάσουν τα οφέλη του νομού από την παρουσία», όπως είπε, «δύο οργανωμένων χιονοδρομικών κέντρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...