Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Όλα τα ονόματα υποψηφίων του ΚΚΕ για την Κεντρική Μακεδονία

 Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και δημάρχους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία παρουσίασαν οι κομματικές οργανώσεις.

Αναλυτικά:

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ενώ υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες: Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζιώγας, Χαλκιδικής Άγγελος Τζέκης, Σερρών Τιμοθέα Ρακιτζή, Πέλλας Αλέκος Ουγγρίνος, Ημαθίας Χρήστος Τρεμπελής, Πιερίας Γιάννης Σκούφας και Κιλκίς Κωνσταντίνος Χαλίτσιος.

Υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι: Θεσσαλονίκης Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Παύλου Μελά Σοφία Καλαντίδου, Καλαμαριάς Δαμιανός Παπαδόπουλος, Κορδελιού-Ευόσμου Κώστας Γκουτζηγιάννης, Νεάπολης-Συκεών Χαράλαμπος Βέλλης, Πυλαίας-Χορτιάτη Οδυσσέας Τζαμάλ Μαάιτα, Χαλκηδόνας Σάββας Μωυσίδης, Δέλτα Αξιού Ανέστης Πετρίδης, Ωραιοκάστρου 'Αγγελος Θέμελης, Θερμαϊκού Ντίνα Μόραλη και Θέρμης  Θεόδωρος Ιγνατιάδης.

Υπόψηφια δήμαρχος Βόλβης η Βάσω Πολυζωίδου, στον Πολύγυρο ο Νικόλαος Παρθενιώτης, στην 'Εδεσσα ο Μιχάλης Φουνταλής, στη Βέροια η Ιωάννα Σοφρόνωφ, στην Κατερίνη ο Νίκος Σαλπιστής και στο Κιλκίς ο Ιωάννης Φαχουρίδης.

«Οι εκλεγμένοι μας θα είναι το αφτί και το μάτι του λαού στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, Κώστας Αβραμόπουλος, προσθέτοντας:

«Στόχος μας είναι να πέσουν όσο πιο χαμηλά οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...