Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τρεις νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στη Βέροια

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από μετωπική σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό στο 45ο χλμ στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας σήμερα το πρωί. Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπολοίπων ατόμων. Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές από κατασκήνωση ή προσκυνητές
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, νεκρός είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του λεωφορείου, που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία,
ενώ ακόμα ένα άτομο εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Οι τραυματίες –κάποιοι από τους οποίους, μεταξύ τους και ο οδηγός του φορτηγού, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση– έχουν στο μεταξύ απεγκλωβιστεί και διακομιστεί μεταφερθεί στο κέντρο υγείας της Αλεξάνδρειας και στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το λεωφορείο ήταν τουριστικό από το Κιλκίς και μετέφερε εκδρομείς που είχαν ως προορισμό ένα μοναστήρι κοντά στη Βέροια.
Μεταξύ των επιβατών ενδέχεται να βρίσκονταν και αρκετά παιδιά, κανένα από τα οποία όμως –όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα έως τώρα δεδομένα– δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Η τροχαία έχει ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια του δυστυχήματος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνιστεί αν ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του –πιθανότατα εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος– και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, ή αν συνέβη το αντίθετο και το όχημα που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα να ήταν τελικά το φορτηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...