Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΔ... ξέγραψε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μετά την καταδίκη του


Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του καταδικασθέντος πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ανακοίνωσε η ΝΔ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συγγρού τονίζεται πως το κόμμα και ο πρόεδρός του σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ότι αναστέλλεται «σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου».

Η ΝΔ, επίσης, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος νωρίτερα σε ανακοίνωσή του αναρωτιόταν αν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παραμένει στέλεχος της ΝΔ και επικαλούνταν δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προ διετίας όταν χαρακτήριζε τον πρώην δήμαρχο έναν «έντιμο άνθρωπο».

«Υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...