Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜ.ΑΡ. με εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου"


Συνάντηση για τα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών της Διοίκησης και αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Από τη μεριά του Νοσοκομείου, στη  συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, επίτιμος πρόεδρος του  Δ.Σ., Βασίλης Παππάς, Πρόεδρος, Νικόλαος Βαχαβιόλος, Αντιπρόεδρος, Νίκος Ζαχαριάδης, μέλος του Δ.Σ. και ο Γενικός Διευθυντής κ. Χριστόπουλος. Εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, παρευρέθηκαν η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αρμόδια για θέματα υγείας Κατερίνα Μάρκου, ο Σωτήρης Σιομάδης και ο Παύλος Παπαδόπουλος, Υποδιοικητής της 4ης ΥΠΕ.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μείζον πρόβλημα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του προς εργαζόμενους και προμηθευτές. Η κ. Μάρκου ενημέρωσε και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε για το θέμα με τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής  ενημέρωση και επικοινωνία για  το ζήτημα αυτό σε μία προσπάθεια για  να βρεθεί μία οριστική λύση που  θα διασφαλίζει την οικονομική βιωσιμότητα του Νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...