Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σέρρες: Οδηγούσε οπλισμένος σαν… αστακός!

Ενα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα ξύλινο και ένα δερμάτινο κλομπ, δυο σουγιάδες, ένα  σπρέι πιπεριού, έναν εκκενωτή ηλεκτρικής ενέργειας (taser) και 25 αβολίδωτα φυσίγγια, έκρυβε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος έπεσε σε μπλόκο ελέγχων της Ο.Π.Κ.Ε. στο Σιδηρόκαστρο Σερρών! 

Ο οπλισμός κατασχέθηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Μια κυνηγετική καραμπίνα με 24 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου για την οποία δεν διέθετε άδεια και ένα μαχαίρι κατέσχεσαν οι άνδρες των ΤΑΕ Μεσσαράς στην κατοχή ενός 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Έναν ασύρματο με τον οποίο παρακολουθούσε τις συχνότητες της Άμεσης Δράσης κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο ενός 20χρονου Έλληνας, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Πάτρα. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών για παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικών και πειραματικών σταθμών, ασυρμάτων και ειδικών ραδιοδικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...