Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ξάνθη: Χαμός στα επείγοντα με πρωταγωνιστή Ξανθιώτη Βουλευτή

Λίγο έλειψε να μετατραπούν σε... ρινγκ τα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, Ξανθιώτη Βουλευτή αλλά και ασφαλισμένους που περίμεναν στη σειρά να εξυπηρετηθούν.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Αλέξανδρος Κοντός, βρέθηκε με συγγενικό του πρόσωπο το απόγευμα της Πέμπτης στα Επείγοντα του Γ.Ν. Ξάνθης
και όταν ζήτησε τον λόγο της καθυστέρησης στην εξυπηρέτηση από πλευράς των εργαζομένων, βρέθηκε προ εκπλήξεων.

Μία από τις νοσοκόμες που ήταν στην εφημερία, ξέσπασε, θεωρώντας πως ως βουλευτής, ο κύριος Κοντός φέρει ευθύνες για την υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ξάνθης.Μεταξύ άλλων είπε ότι "από επτά νοσοκόμες που ήμασταν έχουμε μείνει μόνο τρεις" και συνέχισε λέγοντας πως "τώρα θα περιμένεις"!

Η έκρηξη της νοσοκόμας ήταν αρκετή να προκαλέσει αντίστοιχες αντιδράσεις και στους παριστάμενους ασφαλισμένους που άρχισαν με τη σειρά τους να ρίχνουν ευθύνες με "έντονες" εκφράσεις στον βουλευτή για την ταλαιπωρία τους,με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται απειλητικά και τον ίδιο να παρακολουθεί το ξέσπασμα των ασφαλισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...