Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αθώος ο αντιπρύτανης για το i-phone – «Εγώ τη Δραγούμη την είδα μια φορά»


Η δικαστική περιπέτεια που ξεκίνησε από ένα i-phone, δώρο στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, έληξε σήμερα, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Παντή, που κατηγορείτο ότι χάρισε το κινητό, με δαπάνη του Ιδρύματος.

Μαζί με τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ αθωώθηκε και ο άλλοτε διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών «Λογότυπος», Γιώργος Δημητριάδης. Το συγκεκριμένο κατάστημα διαχειρίζεται η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.
Κατά την απολογία του στο δικαστήριο, ο Γιάννης Παντής επέρριψε τις ευθύνες στον συγκατηγορούμενό του, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν αυτός που τον έφερε σε επαφή με την γνωστή ηθοποιό. «Την Ναταλία Δραγούμη την είδα μία φορά. Ενδιαφέρθηκε να προβάλει το έργο του Πανεπιστημίου σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε», είπε.

«Εγώ εκτελούσα εντολές του αντιπρύτανη», είπε κατά τη δική του απολογία ο πρώην διευθυντής του καταστήματος «Λογότυπος», απαντώντας έτσι στις αιχμές του συγκατηγορουμένου του.

Τελικά, το δικαστήριο, έκρινε ότι δεν ζημιώθηκε το Πανεπιστήμιο και τους αθώωσε από όλες τις κατηγορίες. Τον μεν Γ. Παντή για απιστία στην υπηρεσία, το δε Γ. Δημητριάδη για άμεση συνέργεια στην απιστία, απόπειρα εκβίασης κατ' εξακολούθηση και υπεξαίρεση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...