Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ξεκίνησε περιοδείες ο Λοβέρδος: Αντιπολιτευόμαστε την τρικομματική κυβέρνηση


«Κάναμε όνομά μας το στόχο μας: "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα". Σήμερα από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάμε τις περιοδείες μας σε όλη την Ελλάδα» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας  στην περιφερειακή του συνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» έκανε λόγο για υπουργικό συμβούλιο που έχει αντικατασταθεί από το «διευθυντήριο» του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη, ενώ ειδικότερα για τον πρωθυπουργό υποστήριξε πως έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής μονάχα σε ό,τι αφορά την παραμονή της χώρας στο κορμό της ΕΕ.

«Ιδρύσαμε, ένα κόμμα ευρωπαϊκό. Που πρεσβεύει την ανάγκη της πολιτικής ενοποίησης της Ε.Ε. Εδώ και τώρα, όμως. Που πιστεύει πως αν η Ε.Ε. δεν ενωθεί πολιτικά τώρα, σε λίγο θα διαλυθεί» πρόσθεσε ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι δε θα έλεγε «με τίποτε» ναι σε μια πρόταση για υπουργοποίηση, ενώ εκτός από την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος του στις Ευρωεκλογές, ο κ. Λοβέρδος ανήγγειλε και την προσχώρηση του πρώην υφυπουργού και συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Δημήτρη Δόλλη, στη «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...