Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σάββας Τσιτουρίδης: θα είμαι υποψήφιος στο Κιλκίς

«Ο Σάββας θα είναι σίγουρα υποψήφιος » δηλώνει στο kentrinews στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, προσθέτοντας ότι «ο ίδιος ποτέ δεν εγκατέλειψε τη ΝΔ, της οποίας υπήρξε υπουργός και βουλευτής για πολλά χρόνια». 
Ο πρώην  υπουργός όπως έχει ξαναγράψει το kentrinews έχει πάρει εδώ και καιρό το «πράσινο φως» από τη Συγγρού και οι σχέσεις του με την ηγεσία της ΝΔ, όπως λένε και οι δύο πλευρές,  είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Ο ίδιος μάλιστα συνομιλώντας με συνεργάτες και φίλους του στο Κιλκίς επαναλαμβάνει ότι στις τελευταίες εκλογές βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου με πολιτική απόφαση του Κ. Καραμανλή, «απόφαση που αποδείχτηκε λανθασμένη από το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα» όπως τονίζει.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με κάποιες φήμες, που εκπορεύονται από πολιτικούς του αντιπάλους, ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο Κιλκίς για την υποψηφιότητά του ο πρώην υπουργός απαντά χωρίς περιστροφές: » αν υπάρχουν τοπικές αντιδράσεις στη συμμετοχή μου πρέπει να εκδηλωθούν δημόσια»  και προσκαλεί όποιους στο Κιλκίς εκτιμούν πως  δεν πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο να βγουν δημόσια και να το πουν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...