Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Σερβία τιμώμενη χώρα φέτος στη ΔΕΘ !


Με οκτώ ξένες, επίσημες κρατικές συμμετοχές θα λειτουργήσει η 76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.


Τιμώμενη χώρα θα είναι φέτος η Σερβία, ενώ, στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος «Ελλάδα & Επιχειρηματικότητα», θα υπάρξει και τιμώμενη περιοχή, που θα είναι ο Νομός Σερρών.

Το εισιτήριο εισόδου θα ανέλθει φέτος στα 4 ευρώ και σε ό,τι αφορά στις επίσημες κρατικές συμμετοχές, αυτές είναι της Ινδίας, Τουρκίας, Συρίας, Ουγγαρίας, Βραζιλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Κύπρου.

Θα υπάρξουν, επίσης, εκθέματα εταιρειών από την Αίγυπτο, τη Ρουμανία, το Πακιστάν και τη Σιγκαπούρη.

Η φετινή Δ.Ε.Θ. απαρτίζεται συνολικά από 14 θεματικά αφιερώματα, τα οποία παρουσιάζουν περιεχόμενο και δράσεις που απευθύνονται τόσο στους εμπορικούς όσο και στους απλούς επισκέπτες.

Σημαντικό τμήμα των εκθεσιακών εγκαταστάσεων θα καταλάβουν τα θεματικά αφιερώματα Innovation & Inventions και Energyland.

Το πρώτο αφορά στην ευρεσιτεχνία, την καινοτομία και το βιομηχανικό design και στόχος του είναι να αναδείξει την εφευρετικότητα, την επινοητικότητα και την εργατικότητα που διακρίνει επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, εργαστήρια εφαρμογών, αλλά και μεμονωμένα άτομα, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των καινοτομιών τους.

Το αφιέρωμα Energyland θα περιλάβει εκθέματα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, στην εξοικονόμησή της, στα συστήματα και τις εναλλακτικές μορφές της, στις ανανεώσιμες πηγές, στη θέρμανση και την ψύξη.

Παράλληλα, φέτος θα υπάρξει και θεματικό αφιέρωμα Playland, που είναι αφιερωμένο στα σπορ και στη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Μάλιστα, στους νεαρούς επισκέπτες του Playland θα διανεμηθούν περί τα 10.000 παιχνίδια.

Περισσότερο χρηστικό θα είναι φέτος το θεματικό αφιέρωμα Autoland, όπου για πρώτη φορά, σ’ ένα ειδικό σαλόνι - το Car & Gas - θα συμμετάσχουν εταιρείες εμπορίας και εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Θα περιλαμβάνει, επίσης, σαλόνι μεταχειρισμένων Ι.Χ., επαγγελματικών οχημάτων, μοτοσικλετών, σκαφών και τροχόσπιτων, ενώ θα παρουσιαστούν και νέα μοντέλα οχημάτων, αξεσουάρ κι ανταλλακτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...