Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Έκκληση Μπουτάρη για ειρηνικές διαδηλώσεις στη ΔΕΘ

Θερμή έκκληση προς όλους τους φορείς που θα πραγματοποιήσουν πορείες διαμαρτυρίας κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΕΘ έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ώστε να μην υπάρξουν συμπλοκές και καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

«Κάνω θερμή έκκληση. Ο δυναμισμός που θα θελήσουν να προσδώσουν στις διεκδικήσεις τους να μην πάρει μορφές βίας, να μη φτάσει ως την καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας, ως τη διαταραχή της ομαλής λειτουργίας της πόλης. Η καταστροφική βία δεν βοηθάει τα όποια αιτήματα ή τους εργαζόμενους. Το αντίθετο, θα έλεγα», σημειώνει ο δήμαρχος στην έκκληση του την οποία συνυπέγραψαν οι εκπρόσωποι των δεκαεννέα παραγωγικών φορέων της πόλης που μετείχαν στην σχετική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν και τα δύο μέτωπα που αναμένεται να ανοιχτούν στη Θεσσαλονίκη με το ένα να αφορά τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια και το άλλο τον οριστικό υποβιβασμό του Ηρακλή, μόνο προϋποθέσεις για ήρεμο κλίμα στις διαδηλώσεις δε δημιουργεί, αλλά απεναντίας προδιαθέτει για μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση των διαδηλώσεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...