Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Δεν έγιναν καταλήψεις από εργαζόμενους της ΠΟΕ - ΟΤΑ στα περισσότερα δημαρχεία

Κανονικά εξυπηρετούνται οι πολίτες στα περισσότερα δημαρχεία της Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι φαίνεται πως δεν συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΠΟΕ - ΟΤΑ και αφορούσε κατάληψη των χώρων, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.

Στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι δεν απείχαν από τις θέσεις τους και οι δημότες εξυπηρετήθηκαν δίχως προβλήματα. Ανάλογη εικόνα παρατηρήθηκε στο δήμο Καλαμαριάς και στους περιφερειακούς δήμους, μεταξύ των οποίων Πυλαίας - Χορτιάτη, Λαγκαδά και Βόλβης.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο δήμος Ευόσμου - Κορδελιού όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν κατάληψη στο δημαρχείο, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

«Δεν ενημερωθήκαμε εγκαίρως από το σωματείο μας και δεν μπορεί να γίνει κατάληψη χωρίς να έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας για τις συγκεκριμένες ώρες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εργαζόμενος στο δήμο Θεσσαλονίκης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Φώτης Μαραντζίδης.

Στη μη έγκαιρη ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στο συντονισμό των εργαζομένων στους δήμους, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...