Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καστοριά: ORIGINAL βοήθεια στους άπορους!

Τα μέλη του πολυπληθέστερου συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στην Καστοριά αποδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία τους συμμετέχοντας στην οικονομική ενίσχυση και τροφοδότηση του παντοπωλείου για τους άπορους στην πανέμορφη  πόλη.

Το να είσαι αυθεντικός (δηλαδή Original) δεν σημαίνει μόνο ασταμάτητο τραγούδι στις εξέδρες, ταξίδι σε κάθε γωνιά της γης για να είσαι δίπλα στην ΑΕΚ, φωνή και υποστήριξη σε χιόνια και βροχές και ενεργή παρουσία όταν οι άλλοι απέχουν, δηλαδή στα δύσκολα.

ORIGINAL (πρέπει να) σημαίνει και κοινωνική ευαισθησία, αγάπη για τον συνάνθρωπο, βοήθεια όταν τη χρειάζεται, μακριά από οπαδικούς φραγμούς και φανατικές αποχρώσεις. Τα μέλη του συνδέσμου στην Καστοριά, παιδιά ως επί το πλείστον νεαρά σε ηλικία αλλά υγιώς σκεπτόμενα και συνειδητοποιημένα, δείχνουν τον δρόμο σε όλα τα μέλη συνδέσμων οπαδών στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν.
Η ενεργή συμμετοχή τους στην στέγαση και τροφοδότηση ενός παντοπωλείου για τους άπορους στην πόλη της Καστοριάς, είναι μία πράξη που πρέπει να προβάλλεται, να αφυπνίζει και να βρίσκει μιμητές. Εκεί έξω υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πλέον ζουν στην ανέχεια. Και δυστυχώς, ημέρα με την ημέρα γίνονται όλο και περισσότεροι…

Μία μικρή βοήθεια από το υστέρημα όλων θα κάνει συνανθρώπους μας να ανακουφιστούν και να χαμογελάσουν, να νιώσουν ότι τους υπολογίζουμε, ότι αφού δεν είναι το κράτος, τουλάχιστον είμαστε εμείς δίπλα τους. Έτσι το σκέφτηκαν τα ORIGINAL παιδιά της Καστοριάς και από τα χρήματα που ΔΕΝ τους περίσσευαν αγόρασαν τρόφιμα και συνέλεξαν ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του παντοπωλείου.

Ας είναι αυτή μία κίνηση που θα ευαισθητοποιήσει κι άλλες οπαδικές ψυχές σε όλη την χώρα. Γιατί πιο πολύ και από ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ (κ.ο.κ) είμαστε (συν)άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...