Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Δήλωσε υποψήφιος για δήμαρχος ο Κώστας Γκιουλέκας

Την πρόθεση του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας.

«Ξεκινήσαμε μία μάχη που είναι διαρκής, συνεχής και όχι πρόσκαιρη. Επιδίωξη μας να αφήσουμε ένα λιθαράκι στην πόλη. Το 2014 θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Γκιουλέκας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, με αφορμή τον απολογισμό για το 2011 που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του δήμου.

Ο κ.Γκιουλέκας άσκησε σκληρή κριτική στον δήμαρχο τονίζοντας πως «ο κ.Μπουτάρης και οι συνεργάτες του έμειναν μετεξεταστέοι στα σοβαρά προβλήματα της πόλης. Έως το 2014 υπάρχει χρόνος, όμως δεν έχουν πρόγραμμα και σχέδιο».

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε πως «η μάχη της καθαριότητας χάθηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη και η Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στα σκουπίδια. Οι εξαγγελίες του για καθαρή Θεσσαλονίκη στους πρώτους έξι μήνες της θητείας του διαψεύστηκαν στην πράξη».

«Η Θεσσαλονίκη αξίζει περισσότερα από αυτά που διαθέτει. Αυτή η διοίκηση για να καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια θα χρειαστεί να φτάσουμε στο έτος 2024. Ελπίζουμε όμως το 2014 να έχουμε αλλαγή της διοίκησης για το καλό της Θεσσαλονίκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Γκιουλέκας.

Επίσης, μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον δήμαρχο για λανθασμένους χειρισμούς στα οικονομικά του δήμου και εξέφρασε αντιρρήσεις για τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλονται στην αγορά, για την εικόνα που παρατηρείται με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, για την καθυστέρηση των εκδηλώσεων που αφορούν τα 100 χρόνια ελεύθερης πόλης, αλλά και για τη μείωση του αριθμού των τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...