Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δημιουργία Σύγχρονων Παιδοτόπων στην Αλεξανδρούπολη

Υπογράφηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η σύμβαση του έργου «Δημιουργία Σύγχρονων Παιδοτόπων», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη και του αναδόχου του έργου Νικόλαου Μαυρανεζούλη, εκπροσώπου της κοινοπραξίας «Μαλιαχούστας Θεοδόσιος – Μαυρανεζούλης Νικόλαος».

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση δύο παιδικών χαρών – χώρων πρασίνου, μία παραπλεύρως του ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης και μία στην περιοχή «Πλατανάκια» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Εθνικής Αντίστασης.
Συγκεκριμένα, στους δυο χώρους θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή παιδότοπων με σύγχρονα παιχνίδια, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, καθώς και χώρων πρασίνου και περιπατητικών διαδρόμων με την προβλεπόμενη υλικοτεχνική υποδομή (δίκτυα ύδρευσης – άρδευσης, ηλεκτρολογικά δίκτυα).
Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης (ΟΣΑΑ). 
«Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε το έργο της δημιουργίας των δύο σύγχρονων αυτών παιδοτόπων, προκειμένου να συμβάλουμε στην ανάπλαση και την αναβάθμιση της πόλης μας», τόνισε ο ανάδοχος στις δηλώσεις του, ενώ εκτίμησε ότι η παράδοση του θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 8 μηνών.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε με ικανοποίηση την υπογραφή της σύμβασης, καθώς όπως επεσήμανε: «αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά τα προγράμματα του ΕΣΠΑ θα μπορέσουμε πολύ σύντομα να παραδώσουμε ένα σύγχρονο έργο στους δημότες μας». 
 
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...