Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη δασκάλα με ναρκωτικά στην Κομοτηνή

Σα βόμβα έπεσε στην Κομοτηνή η είδηση για την σύλληψη μιας νεαρής δασκάλας δημοτικού σχολείου της πόλης με ναρκωτικές ουσίες όλων των ειδών στην κατοχή της! 
 
Η αποκάλυψη προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους της, αλλά και ανησυχία στους γονείς των παιδιών που δίδασκε.

Η 30χρονη δασκάλα από την Πτολεμαΐδα έπεσε στα χέρια αστυνομικών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων, 36 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος Hypnostedon και δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Subotex, χωρίς, όμως, να έχει τις απαιτούμενες ιατρικές συνταγές, αλλά και τέσσερα κομμάτια από χαρτί και αλουμινόχαρτο τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης!
 
Η νεαρή εκπαιδευτικός, που ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την κατηγορίας της παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ωστόσο, προκαλεί απορίες το γεγονός ότι είχε μαζί της και «σκληρά», αλλά και «μαλακά» ναρκωτικά, καθώς και ναρκωτικά χάπια.

Οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του σχολείου τα έχασαν όταν μαθεύτηκε ότι είχε συλληφθεί και δήλωσαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί πως ήταν εξαρτημένη κι ότι πρόκειται για μια τυπική εκπαιδευτικό, που δεν είχε δώσει ποτέ λαβές με τη συμπεριφορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...