Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη Υπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου της Τουρκίας στον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη

Ο Τούρκος Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Nihat Ergun πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα Hasan Gogus, τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Mustafa Sarnic, τον Νομάρχη Αδριανούπολης Gokhan Sozer, καθώς επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη Επιμελητηρίων και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της γειτονικής χώρας το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή και έγινε σε άριστο κλίμα επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των δύο πλευρών για ενίσχυση των συνεργασιών σε οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων εθιμοτυπίας.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη της αντιπροσωπείας από την Τουρκία και του Ergun στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ εντασσόταν στο πλαίσιο της παρουσίας του Υπουργού στο 2ο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στην Κομοτηνή.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...