Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου - Γ. Μπουτάρη

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και συζήτησαν θέματα που αφορούν το Δήμο και ευρύτερα το πολεοδομικό συγκρότημα.
«Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στο έργο της νέας δημοτικής αρχής, όχι μόνον στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα, μέσα στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.
«Το ίδιο εφαρμόζουμε με όλους τους δήμους, γιατί θέλουμε το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο μέτρο που δεν είναι αναγκαία για τη στέγαση μονάδων, να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, να βοηθήσουν, ώστε να συγκροτηθούν τοπικά μοντέλα ανάπτυξης, τα οποία να συμβάλουν στην υπέρβαση της κρίσης», πρόσθεσε.
«Βέβαια πέρα από αυτά που αφορούν το υπουργείο Εθνικής ’μυνας, εμένα, ως βουλευτή και ως πολίτη της Θεσσαλονίκης, με ενδιαφέρει η νέα δυναμική που αναπτύσσεται στην πόλη, η οποία ξεκινά από τα θέματα του ύφους και της αισθητικής και φτάνει μέχρι τη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων των υποδομών. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, υπάρχει η καθημερινότητα, στην οποία είναι αφοσιωμένες οι μεγάλες πρωτοβουλίες του Γιάννη Μπουτάρη», κατέληξε ο υπουργός.
Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης είπε ότι θα συγκροτηθεί μια ατζέντα θεμάτων που θα θέσει ο Δήμος στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και θα ζητήσει τη συνδρομή του, αλλά αρνήθηκε να πει ποια θα είναι αυτά, παραπέμποντας στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...