Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Νέες συντεταγμένες ανάπτυξης στο Κιλκίς

Οι μηχανές και οι ιδέες αξίζουν όταν παίρνουν μπρος. Και το Επιμελητήριο Κιλκίς «έβαλε μπρος» την μηχανή της ανάπτυξης του Κιλκίς με ορίζοντα το 2020. Δεν υπάρχει ούριος άνεμος αν δεν ξέρεις που θέλεις να πας. Και στο Κιλκίς οι κάτοικοι συμμετείχαν στο να μπουν οι νέες συντεταγμένες ανάπτυξης για όλη την κοινωνία.

Δεν ήταν ένα ευκαιριακό συνέδριο, αλλά μια ελπιδοφόρα πλατφόρμα συνάντησης, ενημέρωσης, συζήτησης και ανταλλαγής στοιχείων, θέσεων και πιθανών στρατηγικών για την ανάπτυξη του Κιλκίς με ορίζοντα το 2020.

Είχε προηγηθεί εντατική προεργασία, με επιστημονική στήριξη, στα πλαίσια της οποίας έγιναν θεματικά εργαστήρια με φορείς αλλά και κάθε ειδικό ή επιθυμούντα να συνεισφέρει. Στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο, δίπλα στο Δημαρχείο, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς (που έγινε με χρηματοδότηση του προγράμματος LEADER), έγινε η παρουσίαση όλων των Ομάδων Εργασίας, και της κινητοποίησης που επιτεύχθηκε με διαγωνισμούς ζωγραφικής και έκθεσης στα παιδιά των σχολείων του Κιλκίς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...