Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αντ. Σαμαράς: Στόχος η ανανέωση της ΝΔ

Antonis Samaras, Web Science ConferenceImage via Wikipedia
Υπέρ της ένταξης περισσοτέρων νέων και μάλιστα γυναικών στη ΝΔ τάχθηκε θέλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τις γυναίκες στην Αποθήκη Δ΄ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

«Βλέπουμε δίπλα μας γυναίκες οι οποίες έχουν κατορθώσει και μπήκαν στο άβατο των ανδρών εδώ και χρόνια σε μια σειρά από επαγγέλματα. Ο δικός μας αγώνας είναι να φέρουμε την ανανέωση στη ΝΔ και εάν κάτι θα με κάνει περήφανο, στο μέλλον, θα είναι να έχω πετύχει αυτή την ανανέωση στην πράξη και όχι στα λόγια», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε πως «χωρίς αξιοσύνη δεν υπάρχει αναπνοή στην κοινωνία και χωρίς αναπνοή υπάρχει κατάθλιψη, αυτό που απλά ο κόσμος λέει ''μία από τα ίδια''». «Εμείς θέλουμε να φέρουμε το διαφορετικό και το διαφορετικό είσθε εσείς», είπε απευθυνόμενος στο ακροατήριο.

Αύριο στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφθεί το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στις 12.30 τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου, στη 1.30μ.μ. θα γευματίσει με πρώην βουλευτές από τη Μακεδονία και τη Θράκη και στις 7μ.μ. θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...