Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πρώτη η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές της ΕΔΟΘ / ΝΤ ΑΔΕΔΥ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ / ΝΤ ΑΔΕΔΥ). Οι κάλπες έκλεισαν στις πέντε το απόγευμα, αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το νέο πενηνταμελές γενικό συμβούλιο. Οι έδρες κατανέμονται στις παρατάξεις, ως εξής :
ΠΑΣΚΕ : 18 (200 ψήφοι), ΔΑΚΕ : 10 (110 ψήφοι), "Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συνεργασία" (ΠΑΜΕ) : 9 (100 ψήφοι), "Αγωνιστική Συνεργασία" (ΣΥΡΙΖΑ): 6 (69 ψήφοι), «Ενωτική Εργατική Παρέμβαση» : 5 (52 ψήφοι), «Απέναντι» : 2 (17 ψήφοι). Η «Ταξική Πορεία-Αγωνιστικές Κινήσεις» πήρε 9 ψήφους και καμία έδρα.
Στο προηγούμενο γενικό συμβούλιο της ΕΔΟΘ, η ΠΑΣΚΕ είχε τον ίδιο αριθμό εδρών (18), η ΔΑΚΕ (15), η ΤΑ.ΔΗ.ΣΥ (7), η "Αγωνιστική Συνεργασία " (7), η "Ενωτική Εργατική Παρέμβαση" (3) έδρες.
Το σώμα των αντιπροσώπων του 7ου συνεδρίου ήταν μικρότερο, κατά περίπου ογδόντα μέλη , από εκείνο του προηγούμενου συνεδρίου.
Το πενηνταμελές συμβούλιο θα συγκληθεί σε σώμα την μεθεπόμενη εβδομάδα για να εκλέξει την ενδεκαμελή εκτελεστική επιτροπή και το προεδρείο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...