Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Μ. Μενούνος στη Θεσσαλονίκη

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια του NBC Μαρία Μενούνος θα μιλήσει για το καινούργιο βιβλίο της, «The everygirl’s guide to life», αύριο στις 19.30, στο Κέντρο της UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της διεθνούς κατασκήνωσης νέων του Κέντρου UNESCO. Το βιβλίο της περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό για το πώς να κάνετε τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.

Μοιράζεται τα μυστικά και τις συμβουλές της για το πώς να στρώσετε το δρόμο για την επιτυχία, πώς να οργανώσετε τη ζωή σας, πώς να ταξιδεύετε καλύτερα, μοιράζεται μυστικά μόδας και ομορφιάς, συμβουλές γυμναστικής, το πώς η ίδια έχασε κιλά, καθώς και συνταγές.

Maria Menounos modeling at The Heart Truth Fas...Image via Wikipedia
Η Μενούνος -με εκπομπές όπως τα «Today Show» και «Access Hollywood»- έχει συμμετάσχει και σε ταινίες όπως το «Fantastic Four» (2005) και «Kickin It Old Skool» (2007). Επίσης, το 2005 χάρισε τη φωνή της στο χαρακτήρα «Eva Adara» στο βιντεοπαιχνίδι με τίτλο «James Bond 007: From Russia with love».

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα και δύο χρόνια μετά τιμήθηκε με το βραβείο Madden NFL Pro-AM MVP.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Take Action Hollywood!», η οποία βοηθάει τους ανθρώπους που πάσχουν από AIDS. Η Μαρία Μενούνος δημιούργησε, επίσης, το «Cosmo Girl Cup», το οποίο βραβεύει ανθρώπους που κάνουν ενέργειες οι οποίες αλλάζουν την κοινωνία θετικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...